Täällä et saa tietää USA:n vaaleista mitään

Et nyt etkä jatkossakaan.

Miten tämä liittyy kirjoitteluuni? No ei mitenkään, mutta kun otsikot alkavat käydä todella vähiin…

Keskiviikon treenit on nyt onnistuneesti vedetty läpi pienoisella yövuorovalvomisella, mutta sitähän tämä treenaamiseni on ja näillä mennään.

Tulokset alkavat pikkuhiljaa jo nousta uusiin lukuihin kun tänään pystypunnerruksessa sain kevyesti 40kg suorille käsille viitisen kertaa. Eihän tuo ole tulos eikä mikään monelle, mutta itselleni on. On tuo joskus aiemminkin noussut, mutta ensiviikosta eteenpäin tehdään pystypunnerruksessa pelkkiä henkilökohtaisia ennätyksiä.

Maastavedossa jauhetaan vielä alakanttiin olevia tuloksia, sillä 102,5kg oli tänään vuorossa. Aiemmin olen tehnyt (ennen polvivammaa) 110kg:lla 4×6 joten ei vielä hetkeen ole aihetta suuriin tuuletuksiin.

Kyykky paranee päivä päivältä ja polvet tuntuvat paremmilta mitä edemmäs mennään. Edelleenkin on töissä istuessa polvien kanssa vähän kipuilua, mutta uskon, että nuokin helpottavat ajan myötä. Treenatessa ei vihlaisuja ole enää tuntunut.

Penkki lähti jälleen kulkemaan suhteellisen hyvin kun korjasin tekniikkaa ja viritin itseni kaarelle kuin jousipyssy siinä tasapenkillä. Perjantaina tulee nostettavaksi uudet sarjaennätykset, joten saas nähdä miten käy. Eiköhän se nouse 🙂

Omapaino, eli massa alkaa nousta vähän ehkä liiankin nopeaan tahtiin. Aineenvaihdunta on varmaankin hidastunut sitten kesän kun ei ole enää juoksua/pyöräilyä mukana ja syömistä pitäisi ehkä korjata, mutta toisaalta kilo pari enemmän rasvaa 14 viikon aikana ei ole maailmanloppu vaan nopeasti dieetattavissa pois. Parempi kuitenkin näin kuin liian alhainen syönti.

Piti laittaa vain pieni uutisointi tänne, mutta tuli jälleen kirjoitettua elämäntarinan verran 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: