Yöjuoksua

No eihän sitä malttanut olla loppuvuotta pois lenkkipolulta mitenkään.

Eilen torstaina päätin kokeilla polvien toimivuutta ja aerobisen kunnon heikkoutta. Tein aika kohtalaiset valmistelut polvelle, sillä laitoin ensin kuumageeliä, sitten sideharson ja lopuksi polvituen.

Ulos päästyäni lönköttelin kohtalaisen rauhallista vauhtia 5km 35 minuuttiin ja totesin, ettei tuo kunto niin paljoa ole laskenut vaikka alkuun vähän pelkäsin.

Polvet, siis kumpainenkin oireilivat juoksun aikana mikä oli vähän yllätys, sillä ei tuo oikea polvi ole ennen tuota ollut moksiskaan. Mistään.

Loppua kohti kuitenkin vihlonnat ja muut katosivat kuin taikaiskusta ja kuumageelikin alkoi toimimaan 20min kohdalla kuten sen pitääkin. Polvea lämmitti oikein kivasti. Tuota täytyy jatkossa muistaa laittaa molempiin polviin ja hyvissäajoin ennen juoksua, että se ehtii alkaa vaikuttamaan ensimetreiltä alkaen.

Summa summarum juoksusta on se, että kyllä nuo polvet kestää pienellä varauksella ja ei kuntokaan ole ottanut dramaattista takapakkia. Onneksi!

Tänään vuorostaan tehtiin salilla henkilökohtaisia ennätyksiä, sillä kulmasoudussa paukkuivat uudet lukemat samoin kuin penkissäkin, muistaakseni. En ole ihan varma olenko punnertanut 70kg:lla vielä aiemmin sarjaa, ehkä olen, ehkä en. Nyt ne kuitenkin nousivat ja yllättävän hyvin kun miettii kuinka tuskaa oli vielä vähän aikaa sitten saada edes 65kg ylös.

Kyykyssä tuli vähän ongelmia polvien kanssa ja luultavasti syynä on eilinen yö… tai siis iltajuoksu. Oikea polvi mitä en ole aiemmin tukenut alkoi vähän pistämään, mutta sekin meni lämmittelysarjojen loppupuolella ohitse. Jatkossa täytyy tuohonkin pistää tuki.

Odotukset ovat jo ensiviikossa kun pääsee todenteolla rikkomaan ennätyksiä pystypunnerruksessa, penkissä ja kulmasoudussa. Jos kunto, fiilis ja vireys on yhtä kohdallaan kuin tänään niin en usko kohtaavani mitään ongelmia 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: