Epämääräinen otsikointi

Otsikko varmaankin kertoo siitä verbaalisen lahjakkuuden puutteesta mikä tällä hetkellä vallitsee päässäni, mutta kun ei kiinnitetä siihen huomiota vaan siihen mitä yritän tässä kertoa, eli siitä miten tämän päivän treenit sujuivat.

Vaikka kyseessä oli iltapäivän jumpat mitkä ovat yleensäottaen olleet yllättävän raskaita johtuen aikaisesta heräämisestä ja työpäivästä, niin tänään koettiin kuitenkin päinvastaisia fiiliksiä. Treenit sujuivat kuin unelmat vaikka sykemittari jäikin ja tuijottelin lukuisat kerrat rannettani josta puuttui kelloyksikkö.

Keskiviikon kyykkäilyt ovat kevyitä verrattuna maanantain ja perjantain treeneihin, joten siinä ei koettu mullistavia tapahtumia. Maastavedossa puolestaan ollaan 2,5kg päässä vanhasta sarjatuloksesta, joten parin viikon päästä siinäkin aletaan tekemään pelkkiä ennätyksiä, jos tehdään… Mutta! Pystypunnerrus! Tänään nousi yllättävän nätisti 5x45kg mikä nostaa henkilökohtaista ennätystäni. Pakko se on myöntää – jälleen, että tämä Single Factor treenimetodi toimii 🙂

Huomenna on vuorossa huilipäivä treenien ja lenkkeilyn osalta, joten palataan viimeistään loppuviikosta asiaan ja katsotaan kuinka perjantain penkki on kulkenut.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: