Yleistä jupinaa

Ja koottuja selityksiä.

Perjantain treenit vedetty kunnialla läpi ja nyt vain odotellaan viikkoa 9 alkavaksi.

Väsymys. Tuo paljon parjattu ilonpilaaja on jälleen vierailulla. On aika leppoisaa treenata kun pienin toukka on kipeänä ja kuumeisena ollut jo useamman päivän. Yövalvomista, katkonaista unta, heräilyä, siivoamista … ei millään jaksaisi enää miettiä kuntosalia kun tuntuu, ettei ehdi edes nukkumaan. Ja juuri kun saisi nukkua niin pitääkin nousta ylös ja lähteä töihin.

Eilisestä treenistä sen verran vielä, että kerrataan vähän penkkiasiaa. Penkissä oli painona 3×77,5kg ja jo ensimmäinen nosto tuntui siltä, että homma jää kesken. Toinen nosto nousi vielä jotenkuten ja kädet suorana täristen mietin, että pitäisikö pyytää joku varmistamaan vai lyönkö painot telineeseen … no koitin vielä kolmannen ja sain kuin sainkin sen ylös! En tiedä miten sen tein, mutta usko loppui kauan ennen voimia. Maanantain treeneihin on pakko pyytää joku varmistamaan, sillä en ilman apuja ala tuota settiä nostamaan viittä kertaa – varsinkaan jos olen näin väsynyt kuin nyt olen.

Maitoallergia! Siitä en olekaan hetkeen jauhanut. Ajattelin jälleen kokeilla onneani ja testasin mitä käy kun nautiskelee maitotuotteita. Hyvin nuita kestikin vetää pari päivää kunnes viimeyönä alettiinkin jo kärsiä todenteolla. Limaneritys lisääntyy järjettömästi jälleen kerran ja kurkku menee todella karhean oloiseksi. Kokoajan pitäisi köhiä jotain pois. Tuon lisäksi nenän alle suun ympärille tulee sitä tuttua ihottuman tapaista hilseilevää ihoa mitä aiemminkin oli ja mikä katosi kun lopetti maitotuotteiden vetämisen. Hienoa :/

Maitotuotteet ovat siis edelleen no-no. Kokonaan en maitotuotteista voi kuitenkaan luopua, sillä soijaproteiini ei uppoa, joten joudun käyttämään jatkossakin heraproteiinia mm. palkkarissa. Muilta osin maidon käyttö ja maidolla testailu loppuu tähän. Jälleen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: