Ensimmäinen failure

Johan se viimein tulikin tuo epäonnistuminen sarjapainojen nostamisessa kun tänään oli tarkoituksena saada ylös viime perjantain 77,5kg penkissä viidesti. No, ei noussut vaan kolmeen toistoon asti mentiin ja sekin tehtiin ihan miten sattuu tekniikalla ja päin persettä. Tuosta suivaantuneena tein muut liikkeet loppuun ja latasin painot tankoon uudelleen ja uusi yritys ja ei, ei ei ei. Ei noussut. Perskele!

Resetoin penkin viime viikolle, eli jatkan muuten SF Vko 9 ohjelmalla, mutta penkin osalta otettiin viikko takapakkia ja perjantaina tehdään sama kuin viime perjantaina, eli ko. tulos koitetaan nostaa kolmesti mikä ainakin pitäisi onnistua kun se on nyt kahtena peräkkäisenä kertana noussut.

Kyykky alkaa olla jo hyvässä kuosissa kun 72,5kg tehtiin tänään viisi kertaa. Vieläkään ei ennätyksiä hätyytellä siinä varovaisesta alusta johtuen, mutta tuntuma alkaa olla todella mahtava. Perse kipeytyi jälleen kiitettävästi ja nyt täytyy vain toivoa, että jalat ehtii palautua keskiviikkoon mennessä.

Kulmasoutu meni tänään vähän paremmin kuin perjantaina mikä on ihan positiivista. Muuten tämä käynti rupesi vain nostamaan verenpainetta epäonnistuneen penkkituloksen vuoksi, vaikka onhan siinä ennätykset jo paukkuneet muutamaan kertaan. Nyt skarpataan vähän, koitetaan saada vihdoin levättyä ja univelkaa maksettua ennen kuin seuraavat yövuorot tulevat päälle ja vedetään ruokaa kaksin käsin kohti napaa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: