Lisää tyssäämisiä

Keskiviikon kunniaksi päätin tehdä hetkellisen stopin myös pystypunnerruksen viikottaisessa edistysaskeleessa kun 50kg jäi kuin jäikin rinnalle eikä noussut viidesti, vaan vain kolmesti ja todella rumalla tekniikalla.

Muutoin treenit kyllä onnistuivat ja maastavedossa sain nätisti 112,5kg nostettua enkä usko, että maastavedossa tulee muutenkaan ongelmia vielä … no sanoisinko, kuukauteen. Kulmasoutu on luultavasti seuraava tyssäävä liike kun penkki ja pystypunnerrus on jo ottanut takapakkia.

Täytyy saada uniolosuhteet kuntoon (lapset terveiksi yms) ja riittävästi lepoa niin jaksaa taas riehua salilla kuin karhu puolukkametsässä.

Onhan se ihan selvää, ettei 2,5kg viikkotahdilla pysty mitenkään parantamaan kaikissa liikkeissä loputtomiin, joten tämmöiset stopit olivat täysin odotettuja. Yllätyin kyllä positiivisesti kummassakin, eli penkissä ja pystypunnerruksessa, että kehitys on näinkin kovaa kun aiemmin tuntui, että sai hinkata sarjoja sarjan perään ilman, että sai mitään näkyvää aikaan. Toisaalta kuitenkin harmittaa tuloskehityksen hetkellinen pysähtyminen.

Eipä tässä muu auta kuin syödä reippaasti, pysyä terveenä ja treenata ahkerasti. Kyllä tämä tästä jatkuu ylöspäin!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: