Vko 10

Viikko 10 ei startannut ihan parhaissa mahdollisissa merkeissä kun vihoitteleva olkapää otti penkissä lisää vahinkoa itseensä ja on tällä hetkellä erittäin arka. En ole varma menikö olkapää perjantaina penkissä vai dippiä tehdessä, mutta joka tapauksessa jotain häikkää siinä on.

Kuten arvata voi, ei tuo penkkitulos vieläkään noussut, mutta lähellä ollaan. Nyt meni 4×77,5kg ja viides nousi avustuksella, joten täysin sitä ei vieläkään voi onnistuneeksi laskea. Vedän perjantaina jälleen kerran vko8:n penkkipäivän ja ensiviikon maanantaina joko vko7 tai vko8 penkin riippuen siitä miten perjantai tällä viikolla onnistuu. Jos onnistuu, riippuen olkapään kunnosta.

Kulmasoutu taitaa olla seuraava liike missä kehitys tyssää seuraavaksi. Tämän päivän nostot olivat sen verran karua katsottavaa, että ihan hävetti tehdä. Tekniikka ei ole kohdallaan eikä muutenkaan asento ole oikea. Katsotaan vielä perjantai nykykehityksellä ja jos ontuu edelleen niin jatketaan pienemmillä painoilla.

Kyykky onnistui vielä moitteetta ja riittävän syvältä, mutta jos perjantai on yhtä vaikea kuin tämä päivä niin voi olla, ettei rauta enää pohjalta ylös nouse.

Pistän kuitenkin tämän päivän suorituksen kategoriaan: pieniä onnistumisia huonona päivänä.

Tein SF ohjelman lisäksi suivaantuneena hieman lisää penkkiä (olkapää varmasti kiittää) sekä kulmasoutua tangolla ja alataljaa, jotta selkä saa varmasti riittävästi runtua.

Näillä mennään kohti keskiviikkoa ja silloin onkin vuorossa myöhäisemmät treenit johtuen aamuvuorosta töissä. Palataan!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: