Joulurauha

Täten julistan joulurauhan alkaneeksi blogissani, tai no en vielä, mutta kunhan illalla naputtelen Single Factorin yhteenvedon niin sen jälkeen.

Kävin näyttämässä olkapäätä ortopedille ja hän totesi, että siitä on limapussi pahasti tulehtunut. Lääkkeeksi annettiin kortisoniruiske puudutusaineen kera. Kun puudutus illalla lakkasi niin voi #¤&#¤% minkälainen särky ja kipu siihen tuli. Kortisoni kuulemma ärsyttää tulehduskohtaa aavistuksen. Näköjään!

Treeneihin tulee 4-6vko mittainen ajanjakso, ettei yläkroppaa pääse höykyttämään salilla yhtään ja tämä lääkärin määräyksestä jotta olkapää paranisi kortisonilla eikä siihen tarvittaisi leikkausta.

Laitan SF:n saavutuksista ja tapahtumista vielä myöhemmin yhteenvedon kuten tämän kirjoituksen alussa mainitsin ja sitten katsellaan joulun jälkeen uudestaan treenaamista – tai lähinnä kyykkäämistä. Kyselin kyllä lääkäriltä voiko yläkroppaa mitenkään treenata, niin vastaus oli, että lähinnä takaolkapäitä niin, että kyynärpäät ovat olkapäiden tasolla ja minkäänlaista kiertoliikettä ei pääsisi tulemaan, mutta jos haluaa ajatella parantumista nopeammin ja kunnolla, kannattaa nuokin unohtaa. Tulipas sekava lause.. no enivei:

Rauhallista joulua 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: