Kyykkyä, kyykkyä ja lisää kyykkyä.

Iltoja. On ilmoja pidellyt! Taas on vierähtänyt aimo tovi kun viimeksi tänne jotain kirjoittelin, mutta pääasia eli itse liikunta ei ole kuitenkaan jäänyt väliin.

Olen käynyt ahkeraan salilla kyykkäämässä ja tulokset tuntuvat nousevan edelleen, muttei päätähuimaavaa tahtia. Nyt menee 80kg:lla 6+5 sarjat syvältä.

Tässä pakkaskelejä viettäessä olen päässyt harrastamaan rakkainta lajia, eli jääkiekkoa/kaukalopalloa. Kumpaan nyt pelivälineet enemmän sopivatkaan. Viime viikolla pääsin jäälle kolme kertaa ja jokainen reissu kesti n. 2h jossa kaloreita paloi 1500-2000kcal per kerta! Ennen tätä kävin jäällä joskus 90-luvulla, mutten muista tarkemmin oliko vuosi -95 vai -98. Taidot oli ensimmäisellä kerralla HIEMAN ruosteessa, mutta jo toinen kerta onnistui huomattavasti paremmin ja kolmannella kerralla mentiinkin jo sellaista tahtia että…

Olkapää toimii hieman paremmin vaikkei siihen voimaa kestäkkään varata. Jotain on edelleen rikki/tulehtunut, mutta odotellaan tämä kuukausi loppuun asti ja sitten katsellaan uudelleen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: