Päivityksiä

Sain vihdoin itseäni niskasta kiinni ja päivittelin alasivua mihin laitan kerran kuukaudessa painon ja sarjatulokset. Hiphei!

Tuli tähän väliin sairasteltua pienimuotoinen flunssakin ja melkein koko viikko meni urheilematta kunnes eilen illalla kävin kyykkäilemässä ja sain rykäistyä 80kg:lla 2×6 sarjat mikä on oma ennätykseni. Seuraavaksi voisi koittaa tehdä 2×7-8 ja alkaa pitämään toistomäärää tuossa kahdeksan pinnassa.

Polvet ovat alkaneet jälleen oireilla kyykätessä ja olenkin pohtinut, että pitäisikö kyykkäyksen määrää lisätä kun nyt tippunut kahteen kertaan viikossa ja se ei ehkä riitä. Alkulämmittelyyn voisi myös panostaa ja ottaa tukisiteet mukaan hommaan.

Muuten treenaus näyttää entisenlaiselta, eli kyykky, pohkeet, hauis ja ojentajat. Ei kovin laaja repertuaari… Olkapää jumittelee yhä omituisesti ja joku siellä jää puristuksiin kun käden nostaa ylös joten mitään treenejä ei tuolle uskalla vieläkään tehdä.

Ajattelin dieetata pari kolme kiloa pois rasvaa vyötäröltä tässä piakkoin, eli helmikuun alussa. Katsotaan nyt jaksaako tuohon motivoitua kun tulokset alkavat kuitenkin heti laskea. Pohditaan tätä ja huilataan tämä päivä. Huomenna jälleen salille!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: