Kyykyssä 100kg!

Pari päivää sitten tapahtui jotain todella eriskummallista kun sain kyykyssä tankoon sellaiset painot, etten olisi uskonut vielä viikko sitten nousevan. Mitenkään.

Aloitin treenit vasta illasta kun pääsin töistä seitsemän aikoihin. Suuntasin suoraan salille ja ajattelin vetää perinteiset kyykkysetit, eli ei mitään ihmeellistä – jos 2*6 saisi 80kg:lla tehtyä, niin hyvä. Tein lämmittelyt rauhassa ja pikkuhiljaa latasin 80kg tankoon ja tein sen kuudesti. Ajattelin, että kun niin kivasti menee, niin laitetaan varovaisesti 2,5kg lisää ja koitetaan uudestaan. Jälleen nousi. Nätisti.

Lisäilin painoja 85kg:n saakka ja sekin nousi, 90kg nousi vielä 4 kertaa. Tuntui aika ihmeelliseltä kun rautaa on tangossa enemmän kuin koskaan ja silti lähtee kevyesti ylös. Lopuksi latasin tankoon 100kg, huilasin 2-3 minuuttia ja tanko niskaan, alas ja… ylös. Nousi, perkele! Ja syvältä!

Tuosta tuli niin uskomaton fiilis, etten malttanut enää kauaa jatkaa treenejä ja tein pohkeille nopeat setit ja suuntasin heti kotiin – hymyssä suin.

On tämä vain ihmeellistä, siis kuntosali. Asettaa itselleen tavoitteita sekä rikkoa niitä… siitä saatu mielihyvä on jotain todella hienoa. Tästä ne kiksit tulee! Kovasta työstä, kurinalaisesta elämästä ja rajojensa rikkomisesta (joskus raajojenkin..)! Helkkari! 🙂

Nyt ei muuta kuin pari päivää taukoa salilta yövuorojen ja palauttelujen vuoksi. Sitten uudelleen, uusilla sarjapainoilla, rauhassa ja maltilla.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: