Täällä ollaan!

Pitkä tauko on nyt ohitse ja paluu kuntoilun arkeen aloitetaan pienin askelin. Pohjalta.

Kuukauden mittainen toipuminen on nyt ohitse ja liikuntaa saa jälleen harrastaa, mutta ei aivan kaikkea. Pyöräily ja lenkkeily on ok, mutta ihan mahdottomuuksiin ei saa vielä ryhtyä, muutama viikko vielä.

Olin leikkauksessa jossa poistettiin kunnon siivu ylimääräistä ihoa keskivartalosta ja tästä syystä ei ole voinut kuntoilla eikä juuri liikkuakaan, mutta tästä ehkä myöhemmin vielä kuvia/tietoa jahka jaksaa kirjoitella.

Olen nyt viime perjantaista asti saanut luvan harrastaa hikiliikuntaa, eli reipasta kävelyä ja maltillista kuntosaliharjoittelua, mutta mitään suurempaa ei ole voinut tehdä heikosta yleisvoinnista johtuen. Vie kohtalaisen paljon voimavaroja tuo leikkauksesta toipuminen!

Kävelyä on tullut harrastettua paljon ja pyöräilykin on mukana kuvioissa, mutta niin pieninä määrinä, ettei kannata vielä alkaa odottelemaan yli kymmenen kilometrien lenkkejä. Olo on aika jäykkä ja vyötäröä kolottaa.

Kävin kuntosalilla lauantaina kokeilemassa nykykuntoa ja täytyy sanoa, etten olisi uskonut tulosten noin paljon tippuvan. Nyt ollaan painojen suhteen alkupisteessä, mutta eiköhän ne sieltä muutamassa viikossa nouse vanhoihin lukuihin.

Kirjoittelen aiheesta lisää vielä myöhemmin, joten tässä pikainen raportti paluusta arkeen. Stay tuned 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: