Taustatiedot

Kuka minä olen?

Olen entinen ylipainoinen jojolaihduttaja, suurperheen pää joka halusi lopullisesti kilot kuriin ja elämälle paremman, terveellisen suunnan. Kirjoitan tänne nimimerkillä Juzu ja oikealta nimeltäni olen Juha Halvari.

Mikä näiden sivujen tarkoitus on?

Sivujen alkuperäinen tarkoitus oli olla henkilökohtainen treenipäiväkirjan tapainen paikka mihin kirjoitan fiiliksiä ja ajatuksia uudesta elämästäni. Sittemmin tästä on tullut julkinen kaikkien nähtävillä oleva sivusto jossa treenaamistani ja edistymistäni on voinut seurata. Toivottavasti sinäkin saat tästä kipinän elämänmuutokseesi! 🙂

Miksi minä tätä teen?

Kuntoilen kuntoilemisen ilosta ja nautinnosta sekä siitä, että pysyn terveenä pidempään. Haluan nähdä kuinka pitkälle rahkeeni riittävät niin salilla kuin radallakin enkä siitä syystä aseta itselleni tavoitteita, että sitten kun … vaan kokoajan teen hommaa täydellä sydämellä.

Koska tämä kaikki alkoi?

Kuntoilu tuli mukaan vasta vuoden 2007 alussa jolloin orastava kolmenkympin kriisi alkoi pukata päälle. Itse laihdutustyö aloitettiin vuonna 2003-2004 kuten Kehittyminen / Muutos sivulta voidaan nähdä. Lopullinen tulos (68kg) saavutettiin keväällä 2008, eli tähän meni 4-5 vuotta! Enää en laihduta, vaan dieettaan jatkossa maltillisesti punttisalin mukana tulevia ylimääräisiä kiloja.

Lopuksi: Ei tämä helppoa ole ja vaatii varmasti (ainakin lievästi) sekaisin olevan pään. Iso perhe, katkeamaton kolmivuorotyö ja aktiivinen liikunta vaatii paljon kärsivällisyyttä ja tukea koko perheeltä!

Tämä on elämänmittainen projekti.

( Tässä saavutettu tulos aikajaksolla 2003 – 2008 )

Mainokset

Kommentointi on suljettu.

%d bloggers like this: